Bier

De beste Duitse biermerken

Als je een bierliefhebber in je vriendenkring hebt, dan zal een prachtige mand vol met de beste Duitse bieren en etenswaren een geschenk zijn dat jarenlang zal worden herinnerd. Er zijn een aantal prachtige en overheerlijke producten en Duitse biermerken die je in de mand kan opnemen, maar de belangrijkste is de bierkeuze.

De meeste bierliefhebbers kennen ongetwijfeld enkele Duitse biermerken, maar je kunt er misschien een paar in doen die een traktatie zijn voor deze bierliefhebber die ze misschien niet kennen of de kans hebben gehad om te proeven.

duitse biermerkenKrombacher Beer is een van de meest vooraanstaande bierbedrijven in Duitsland. Een bezoek aan hun website laat u de volledige productlijn zien en je kan een aantal bieren kiezen voor een fantastische geschenkmand. Er zijn zelfs niet-alcoholische bieren waar elke bierliefhebber van zal genieten.

Bitburger is een geweldig vol bier dat ook een lichte en verfrissende smaak is die iedereen die van bier houdt moet proberen. Het geeft een hoppige smaak aan het bier dat ook lekker droog is als je in de stemming bent voor iets zoetigs.

Warsteiner heeft een geweldige selectie bieren waar je uit kunt kiezen, evenals een aantal geweldige producten waar de bierliefhebber dol op zal zijn. Mokken en glaswerk om het bier te drinken kunnen gekocht worden met het Warsteiner label.

Beck’s is een van de bekendste Duitse bieren op de markt en zonder dit merk is je collectie niet compleet.

Veltin’s
is een geweldige keuze voor een ongewone smaak die niet veel bierliefhebbers over de hele wereld de kans hebben gehad om te proeven. Het is een van de Duitse biermerken die jouw cadeauontvanger de kans geeft iets heel bijzonders te proeven.

Jever biedt een grote verscheidenheid aan bieren, waaronder een licht en niet-alcoholisch brouwsel om in de geschenkmand op te nemen. Dit bier bestaat al sinds de Tweede Wereldoorlog en het blijft nog steeds fijne bieren produceren. Met dit biermerk voeg je een donker bier toe aan je collectie.

Erdinger is een witbier van goede kwaliteit dat bij jouw geschenk moet worden gevoegd voor een ongewone smaak voor de bierfanaat. Je zult een grote variëteit toevoegen als je een paar van de selecties bier kiest van deze fijne brouwer.

Paulaner is een ander minder bekend merk dat je misschien zou kunnen opnemen, grote kans dat de bierliefhebber dit biermerk nog niet zo vaak geprobeerd heeft. Deze brouwer bestaat al sinds 1634 en gebruikt de allerbeste ingrediënten in hun fijne kwaliteitsbieren. Uitgaande van de beste ingrediënten wordt dit bier een favoriet onder alle bierliefhebbers overal.

Lowenbrau is een bekend biermerk dat de meeste bierliefhebbers goed zullen kennen. Geen bierpakket zou compleet zijn zonder een biertje van Lowenbrau.

Tijdens je onderzoek naar de fantastische bieren uit Duitsland zul je ontdekken dat enkele van de meest unieke smaken afkomstig zijn van de kleine dorpsbrouwerijen. Het is daarom voor elke bierliefhebber eens aan te raden om een geweldige tour door Duitsland te maken, en al die kleine brouwerijen aan te doen. Je zult versteld staan van wat je zult aantreffen.

You Might Also Like...